Meld je aan voor de B2B Content Marketing Update

Elke twee weken verse blogs, interviews en tips over b2b content marketing

Nóg een “nieuwsbrief” over content marketing, moet dat nou? Nee, absoluut niet. Er wordt al genoeg over gemaild. Maar dit is geen “nieuwsbrief” en het gaat niet niet zomaar over content marketing in het algemeen. Wij lezen en schrijven B2B Content Marketing vanuit het unieke perspectief en de unieke expertise van een B2B uitgever.

We mailen geen laatste nieuwtjes, maar praktische en tijdloze inzichten en adviezen die je écht verder helpen met je content marketing strategie en uitvoering. Inzichten van onszelf en inzichten van anderen die we zo nuttig vinden dat we het jou ook gunnen om het te lezen.

Meld je aan voor de Update

Vaker van dit soort blogs lezen? Meld je dan aan voor de B2B Content Marketing Update: elke twee weken frisse, praktische inzichten over B2B Content Marketing. Ons doel: meer leads, meer omzet voor jou!

NB. Zou jij zelf een bijdrage willen leveren aan de B2B Content Marketing Update en/of het B2B Content Marketing Blog? Of heb je tips voor content die iedereen moet lezen? Stuur dan een mail naar pietervandiggele@vakmedianet.nl, dan praten we verder.

×