B2B Marketing Events 2017

B2B Marketing Events 2017

Welke events mag je zeker niet missen in 2017?

Heb jij ook altijd het voornemen om naar een paar goede b2b marketing events te gaan om geïnspireerd te worden en te leren van collega’s in het vak? Maar komt er in de praktijk vaak te weinig van? Oorzaak nummer 1: je hebt ze niet ver genoeg van tevoren ingepland. Oorzaak nummer 2: je komt er veel te laat achter dat er een event is en je agenda zit al vol. Oorzaak nummer 3: je weet van het bestaan van sommige events niet af, komt achteraf een verslag tegen en denkt “Drommels, daar had ik bij willen zijn”.

Dat zal je dit jaar dus niet weer gebeuren, want wij houden een overzicht bij met zoveel mogelijk b2b marketing events in 2017. Groot, klein of iets er tussenin; het maakt niet uit.

Weet je een event waar je mede-b2b marketeers zeker naar toe moeten, maar die er nog niet bij staat? Mail, tweet of link me direct!

B2B Marketing Forum

Januari

Nog geen events bekend.

Februari

Nog geen events bekend.

Maart

B2B Summit 2017

Wat? B2B Summit
Wanneer? Donderdag 9 maart, 09:30u – 17:20u
Waar? DeFabrique, Utrecht
Sprekers? O.a. Sander van der Linden (Jacobs Douwe Egberts) en Wilko Klaassen (Husqvarna Group)

Organisatie? MarketingTribune en Twinkle

Verhaaltje?

B2B Summit: Proud to B2B
De grenzen tussen b2b en b2c mogen dan vervagen, b2b blijft een aparte tak van sport. Communiceren op de zakelijke markt vereist andere skills en inzichten. Toch is consumerization van marketing en e-commerce op de zakelijke markt een onvermijdelijke trend.

Hoe houd jij je als b2b marketeer en e-commerce professional staande en bewijs je jouw meerwaarde? Hoe kan jij een trotse held in het vakgebied zijn en blijven?

Op het B2B Summit van 9 maart 2017 discussiëren we graag met jou verder over de trends en ontwikkelingen in b2b marketing en e-commerce. Come on and be proud to B2B!

B2B Marketing Forum 2017

Wat? B2B Marketing Forum
Wanneer? Donderdag 16 maart, 09:00u – 18:30u
Waar? Kasteel de Wittenburg, Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV, Wassenaar
Sprekers? O.a. Christopher Engman (Vendemore), Ingela Nordenhav (Volvo Trucks), Roel Haanappel (Unit4)
Organisatie? spotONvision

Verhaaltje?

Hacking modern marketing
‘LETS DO IT’ en NEEM DEEL AAN HET B2B MARKETING FORUM 2017

Data-verzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar profiteren klanten van. Maar we kunnen er ook met z’n allen van profiteren. Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met hun klanten hebben? De nieuwe ontwikkelingen zorgen voor optimale groeimogelijkheden. Zo ontstaat de mogelijkheid met korte experimenten, via digitale kanalen, je klantenbestand uit te breiden én meer business te halen uit je bestaande klanten. Helaas blijven deze groeimogelijkheden voor de meeste bedrijven nu nog te vaak hangen bij een strategie.

De vraag die daarom centraal staat is: hoe zet ik deze moderne strategie om naar actie? Het B2B Marketing Forum 2017 hackt samen met jou moderne marketing.

B2B marketing-, communicatie- en salesprofessionals komen op 16 maart bij elkaar voor een dag vol inspiratie en hands-on toepassingen in een uniek netwerk. Voor de 8ste keer bewijst het B2B Marketing Forum vernieuwend te zijn: dit jaar wordt een middagprogramma verzorgd vol hands-on workshops. Zo wordt Modern Marketing ook voor jou direct inzetbaar en wordt jouw organisatie hack-waardig.

April

Nog geen events bekend.

Mei

Wat? Content Marketing Fast Forward
Wanneer? Donderdag 18 mei, 08:30u – 18:45u
Waar? OBA Theater, Oosterdokskade 143, 1011 DL, Amsterdam
Sprekers? O.a. Ann Handley, Jon Burkhart, Rob Beltman, Jochem Koole
Organisatie? AJ Huisman en Bert van Loon

Verhaaltje?

De 4e editie van het Content Marketing Fast Forward congres in Amsterdam. Het #CMFF 2017 thema is “Getting Content Marketing Done”, geheel gericht op het omzetten van visie in daden en vervolgens in meetbaar resultaat.

Het programma bestaat uit twee delen:

  • ’s Middags kunnen ruim 200 marketeers het #CMFF INSPIRATION-programma meemaken, met sprekers en cases die niet eerder in Nederland op het podium stonden.
  • Maximaal 64 van de deelnemers aan #CMFF INSPIRATION kunnen ’s ochtends ook aan #CMFF INTERACTIVE deelnemen en hebben de keus uit 8 binnen- en buitenlandse topexperts waarmee in kleine groepen aan tafel vragen beantwoord beantwoord worden en kennis wordt vergroot.

Juni

Emerce B2B Online 2017

Wat? Emerce B2B Online
Wanneer? Donderdag 15 juni
Waar? Inn Style, Herenweg 55, 3602 AN, Maarssen
Sprekers? NNB
Organisatie? Emerce en Evident

Verhaaltje?

Hét congres voor professionals in B2B marketing en sales!

Alles over B2B digital transformation, digital marketing en ecommerce. Een dag vol tactics en learnings voor een succesvolle digital B2B strategie, door Emerce en Evident.

B2B Online is een niet te missen congres voor managers op het gebied van digital marketing en sales in business-to-business omgevingen, die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond B2B marketing en sales.

Next Marketing 2017

Wat? Next Marketing (website editie 2016)
Wanneer? NNB
Waar? NNB
Sprekers? NNB
Organisatie? One4Marketing

Verhaaltje?

Hét marketingevent voor innovatieve B2B-bedrijven.

Wil jij alles weten van de laatste trends op het gebied van (online) marketing? En hoe je deze trends toepast binnen jouw eigen organisatie? Tijdens Next Marketing vertellen diverse toonaangevende sprekers vanuit hun eigen ervaring meer over marketing automation, b2b contentmarketing en social media marketing. Met hun concrete tips kun jij direct aan de slag!

Update B2B Marketing 2017

Wat? Update B2B Marketing
Wanneer? Dinsdag 20 juni 17:30u – 21:30u
Waar? NNB
Sprekers? NNB
Organisatie? PIM (Platform Innovatie in Marketing)

Verhaaltje?

Is CX het nieuwe CRM? Is Inbound marketing de nieuwe sales? Of is klassieke sales nog steeds onmisbaar voor B2B organisaties? En is sales enablement de hoofdtaak van B2B marketeers en zo ja, hoe doe je dat dan? In deze sessie komen verschillende invalshoeken aan bod.

The Digital Future Of B2B 2017

Wat? Digital Future of B2B
Wanneer? NNB
Waar? NNB
Sprekers? NNB
Organisatie? Webs

Verhaaltje?

Vraagt u zich ook af hoe uw website en alle online activiteiten substantieel kunnen bijdragen aan de resultaten van uw onderneming?

Om die vraag te beantwoorden organiseren de High Tech Campus Eindhoven, Beeckestijn Business School en Webs hét event over online business to business communicatie, marketing & sales, oftewel The Digital Future of B2B. Een dag voor directieleden, marketing­ en salesmanagers om kennis en inspiratie op te doen voor een succesvolle online aanpak.

Juli

Nog geen events bekend.

Augustus

Nog geen events bekend.

September

B2B Marketing Event 2017

Wat? B2B Marketing Event
Wanneer? NNB
Waar? NNB
Sprekers? NNB
Organisatie? Vakmedianet

Verhaaltje?

Het thema en het programma voor het B2B Marketing Event 2017 worden in het voorjaar bekend gemaakt. Bekijk tot die tijd het verslag van de editie van 2016. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze B2B Content Marketing Update.

Oktober

Nog geen events bekend.

November

Nog geen events bekend.

December

Nog geen events bekend.

Blijf op de hoogte van nieuwe events

Wil je op de hoogte blijven van updates over B2B Marketing Events?En elke twee weken een mail ontvangen met frisse, praktische inzichten over B2B Content Marketing en Lead Generation? Meld je nu aan!

×